Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fizikai Test Nélkül

 

Volt egy álmom. Az álom nagyon rövid volt: Annyi csak, hogy Laci (a kis unokám) segítséget kért tőlem, és én megadtam neki. Ez az álombeli élmény lelki élmény volt, fizikai test nélkül. Egyikünknek sem volt fizikai teste. De mennyi minden benne volt ebben az álomban, mennyi élmény, amit most éltem át először! Elsősorban is a földöntúli kommunikálás. Mert Laci nem szólt hozzám szavakkal, csak érzésekkel. Csak éreztem, hogy kéri tőlem a segítséget – de azt sem valami konkrét dologgal kapcsolatban, hanem csak úgy általában, vagyis nem adta tudtomra pontosan mit is kér, és én nem is akartam tudni. Ezt most így elmondom, de ezen már csak ébren, utólag gondolkoztam így – hogy hát mit is kért tőlem Laci, de akkor, ott ez nem volt bennem. – És én sem válaszoltam neki szavakkal, csak áramoltattam magamból azt, sugároztam azt, ami bennem volt. Valahogy így tudnám összefoglalni – Laci kért, hogy sugározzam ki magamból azt, ami bennem van, majd ő „beveszi” belőle azt, amire neki szüksége van, és addig, ameddig szüksége van rá.

Mert itt jelentkezik még egy dolog – az, hogy ott nem tudsz semmit erőltetni. Ha megszűnik a Laci segélykérő sugárzása felém, megszűnik az én válaszom is, az én választ adó kisugárzásom.

Egy másik dolog az idő, vagyis az időtlenség volt. Laci nem volt se kicsi, se nagy, csak volt, amolyan kortalan, nem volt múlt idő meg jövő sem, egyszerűen idő nem létezett. És ez már magában milyen könnyedséget okoz! El sem tudjuk képzelni, mennyire nehéz itt nekünk ez az idő – no meg a fizikai test – mindkettő mennyire megterheli a lelkünket! Mert, ahogy felébredtem, még egy pillanatig itt a földön is bennmaradtam ebben az idő- és testetlenségben, már ébren, és ez a könnyedség, ez a „szabadság” olyan, de olyan szokatlan jóérzést váltott ki belőlem, hogy még sokáig a hatása alatt voltam – de „mesterségesen” az ilyen érzést, az ilyen élményt nem tudom előidézni.

Ezekhez az élményekhez, ezekhez a tapasztalatokhoz azonban később sokszor vissza-visszatértem, és sokszor segítettek abban, hogy jobban átértsek valamit.