Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

UFO

 

Sokat olvasni, hallani ma az ufókról. Rám is már többször rám kérdeztek – mi a véleményed? Ezért döntöttem el egyszer – kérek már egy ufós élményt is a szellemi lényektől, hogy ne a hitem legyen a mérvadó – hiszem én az ufót, vagy nem hiszem – hanem tapasztalati élményem legyen belőle.

És éjjel meg is kaptam az alkalmat – ha akarok, beszállhatok egy ufóba. De érdekes módon az ufó még nem volt ott, az még az én döntésemre várt – ha igent mondok, akkor abban a pillanatban ott fog lenni. Nagyon érdekes élmény volt – ott álltam a semmi előtt, és haboztam – emeljem a lábam, vagy ne emeljem? Ha emelem, már ráléphetek az első lépcsőfokra annak ellenére, hogy az most még sehol….

És akkor közbeszólt a lelkem. Azt mondta – ő valamikor, egyszer régen megfogadta – többet ufóba nem hajlandó ülni. Neki abból egyszer- és mindenkorra elég volt – ülni egy (pléh)dobozba, és keringeni a nagy semmibe…. – Nem is tudtam rászedni az utazásra semmi áron, és semmi módon. Megkötötte magát – nem és nem. Így viszont nem mutatták azt meg nekem. Ez volt a bizonyosság feltétele – vagy beülök, vagy nincs ufó. Választanom kellett – vagy a lelkem, vagy az ufó.

Azt hiszem, mégiscsak jól választottam….