Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ISTEN NEKI, FAKERESZT, HA KIDŐL, MÉG AZ SE LESZ

 

Mit jelent a keresztezés? Két valami-valaki keresztezését, egyesítését jelenti.

 

Nibiru és Szíriusz Szellemi lényei már a Földrejövetelük előtt keresztezték egymást. Enlil például tiszta Nibirui szülők gyermeke, Enki viszont Nibirui apától, és Szíriuszi anyától származik.

 

A Földön bennünket, embereket is kereszteztek - vagyis a keresztezés kezdettől fogva része volt az emberiségnek.

 

Jóval később egyszer csak a vallásalapítók a keresztlényekből keresztényeket  kreáltak, dogmákat magyaráztak bele, és csak bizonyos vallási felekezetre ragasztották rá a kereszténység bélyegét, holott ma már minden ember keresztezett.

 

A keresztezés keresztelkedésre degradálódott, amely ma már csak szimbolikus keresztezés. Őseink - ésszerűen – feleslegesnek tartották ezt a szimbolikus keresztelkedést, így váltak a vallásalapítók szemében pogányokká.

 

Az idő azért megtette a magáét, lassan mi is kereszténnyé váltunk – szerintük „igazi” kereszténnyé, holott ezzel éppen elvesztettük az eredeti kereszténységünket. A vallási dogmák teljesen más értelmet adnak a létezésünknek.

 

De, gondoltuk, Isten neki, fakereszt – mégis csak, még mindig, valamiféle keresztények vagyunk – voltunk - eddig.

 

A szólás-mondás azonban előre vetíti a sötét jövőt – még ezt az álkeresztényéget is el fogjuk veszíteni. Mert ez a fakereszt lassan kidőlni látszik. Az „egy akol, egy pásztor”-ral összemosódunk, egy néppé, egy lénnyé válunk, megszűnünk keresztényekké-, kereszteződött lényekké lenni.

 

 Érdekes, hogy a régiek ezt tudták, és a közmondásban megörökítették:

Isten neki fakereszt, ha kidől, még az se lesz.

 

Ez azt is jelenti, hogy ez egy fix dolog, ezt nem lehet kikerülni. Mit tehetünk mégis? A külsőt nem, de a belső lényünket formálhatjuk olyanná, amilyenné szeretnénk. Ezt a megformálódást nevezhetnénk éppen az első feltámadásnak is. Ez a feltámadás még itt a Földön történik, a második feltámadásunk, amikor szellemi lényként elhagyjuk a bolygónkat.