Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MI VÁR RÁNK A JÖVŐBEN?

 

Egy teljesen új generáció van születendőben - jönnek az úgynevezett indigó gyerekek. Ezek végeredményben a kékvérű gyerekek. A régi nemesekre mondták - kékvérűek. A kékvérűség azt jelenti - szellemiség - hogy már kevésbé lelki lények, már inkább szellemiek. A piros vérűek a lelkis emberek.

 

EGY KIS KITÉRŐ:

 

A nemesek a kékvérűséggel visszaforgatnák az időt. Volt olyan időszak, amikor még az űrlények lejárogattak hozzánk – ők szellemlények (képletesen, vagy a valóságban? - kékvérűek) voltak, akik a Földön egy bizonyos időre tudtak testet ölteni.

 

Ezek a szellemlények utódokat is nemzettek a földi emberekkel – ezek az utódok is még több képességekkel rendelkeztek, mint a földiek – de ennek az időszaknak már régen vége, már összemosódtunk. Egyesek - főleg a királyi családok - azonban még mindig ragaszkodnak a kékvérűséghez….

 

VISSZATÉRÉS A MÁBA:

 

Az, hogy közeledünk a szellemiesség felé, teljesen normális folyamat. A lélek a tapasztalásokkal tudatot szerez - a tudat szellem. Ennek a folyamatnak az a vége, hogy a lélek szellemi állapotba kerül, szellemlénnyé alakul át.

 

A szellemmé válás folyamatában nagy segítség a Teremtői Szellem - a Szellem ötletekkel bombázza a lelket, cselekvésre ösztönzi - a cselekvés rezgés - és a rezgések által fejlődik a szellemiségünk.

 

Csakhogy minden azon múlik, milyen Szellemiséget használunk - mert van jó, segítő Szellem, meg van rossz, ártó Szellem. Amilyen Szellemet használunk, olyan szellemmé válunk mi magunk is.

 

Amilyen Szellemet használunk mi, szülők, olyan Szellemet örökölnek tőlünk a gyerekeink.

 

Az indigó gyerekek hozzánk képest szuper-aktívak - a szellem gyorsabb, mint a lélek.

 

De itt is - lehet a jóban is, a rosszban is szuper-aktívnak lenni. Meg lehet lelassulni, lebénulni, lebutulni annak, aki általánosságban nem elég aktív. Aki szellemileg nem fejlődik, az először stagnál, majd megindul visszafelé a fejlődésben.

 

Ez vár ránk a közeljövőben - illetve nem vár, hanem már meg is érkezett.