Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MI VAN AZ ALFA ÉS AZ OMEGA KÖZÖTT?

 

Az Alfa a lejövetelünk a Földre, az Omega a Földünk elhagyása. – És mi van közötte? – Munka. Közötte dolgozol. Vagy magadnak, vagy másnak. Egy Szellemi Lénynek, aki úgy döntött, ő bizony nem kér a munkából, őt tartsák el mások.

 

Földi életünk célja és értelme egyszerűen az élmény-gyűjtés. Az átélt élmények tárolódnak (a DNS-ünkben, a génünkben, az elménkben, a tobozmirigyben, a Neo Cortexben), és amikor végleg elhagyjuk a Földet, akkor az élmények összességét, eszenciáját, szellemi formában magunkkal visszük a Szellemvilágba.

 

Azért vagyunk itt, hogy cselekedjünk, és ezzel gyűjtsük az élményeinket, amelyekkel fejlődik a szellemi képességünk is. A Földet nem testi, hanem szellemi formában fogjuk elhagyni, és jó, ha gazdagon hagyjuk el, ha sok-sok élményt, kincset viszünk magunkkal. Kincset, amit nem esz meg a rozsda.

 

A földi létben szerzett szellemiséggel biztosítjuk a Szellemi világnak-világunknak a Szellemi „táplálékot”.

 

A Szellemiség „fogyóeszköz” – állandóan pótolni kell.

 

&

 

A bibliából kétféle bolygóról tudunk, ahová mehetünk a Földről. Az egyik a Jézus bolygója, a Másik a Jahvéé.

 

Jn.17,2

"Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek…."

 

….. mondja Jézus az apostolainak. A szellemi lények ezen a bolygón egalitáriusi közösséget alkotnak - mindenki mindenkivel egyenjogú, egyenlő - a bolygó Istenével is – a Jahve bolygója hierarchikus azzal, hogy ott Isten egyeduralkodó, övé az egész bolygó.

 

A Jahve bolygóján Jahve munkáltató, a többi munkás. Mindenki neki dolgozik, neki viszik, és neki adják át szellemi kincseiket. Az ők szellemei Jahvéban élnek tovább, ameddig élnek, hisz a szellem elfogy, a szellem (szellemiség) nem örök. A lelki-szellemi lény megfosztva szellemiségétől, visszaváltozik élettelen lélek-anyaggá, és csak akkor fog újraéledni, ha Jahve ismét beoltja szellemiséggel, és újra leküldi a Földre munkálkodni.

 

Rm.11,23

"Sőt azok is, ha meg nem maradnak a hitetlenségben, beoltatnak; mert az Isten ismét beolthatja őket."

 

A Jézus bolygóján is elfogy a lényeknek a szellemiségük, de ők újra lejönnek kollektívan a Földre, és újra gyűjtenek maguknak.

 

Hogy a Földön magadnak dolgoztál, vagy másnak, az a végén dől el, és a döntést magad hozod meg, nem kényszeríthet rá senki.

 

Jn.5,22

"Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta"

 

A Fiú ebben az esetben a lélek.

 

Ez nem úgy történik, hogy egyszerűen csak valamire igent mondunk, valamire nemet – ez a kialakított szellemiségünktől függ. A lelkünk szellemiségétől. A szellemiség energia, amely, mint a mágnes, vagy vonzza egymást, vagy taszítja.

 

Ezért olyan fontos, hogy milyenné válunk a földi életeink során. Számunkra ez létfontosságú. A szellemi világunkat határozza meg.