Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MI VAN AZ ALFA ÉS AZ OMEGA KÖZÖTT?

 

Az Alfa a lejövetelünk a Földre, az Omega a Földünk elhagyása. – És mi van közötte? – Munka. Közötte dolgozol. Vagy magadnak, vagy másnak. Egy szellemi lénynek, aki úgy döntött, ő bizony nem kér a munkából, őt tartsák el mások.

 

Földi életünk célja és értelme egyszerűen az élmény-gyűjtés. Az átélt élmények tárolódnak a DNS-ünkben, és amikor végleg elhagyjuk a Földet, akkor az élmények összességét, eszenciáját, szellemi formában magunkkal visszük a szellemvilágba.

 

Azért vagyunk itt, hogy cselekedjünk, és ezzel gyűjtsük az élményeinket, amelyekkel fejlődik a szellemi képességünk is. A Földet nem testi, hanem szellemi formában fogjuk elhagyni, és jó, ha gazdagon hagyjuk el, ha sok-sok élményt, kincset viszünk magunkkal. Kincset, amit nem esz meg a rozsda.

 

A Földi élettel tehát biztosítjuk a szellemi világnak-világunknak a szellemi „táplálékot”. A szellemiség „fogyóeszköz” – állandóan pótolni kell.

 

A bibliából kétféle bolygóról tudunk, ahová mehetünk a Földről. Az egyik a Jézus bolygója, a Másik a Jahvéé.

 

Jn.17,2

"Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek…."

 

….. mondja Jézus az apostolainak. A szellemi lények ezen a bolygón egalitáriusi közösséget alkotnak.

 

A Jahve bolygója más, ott Jahve a munkáltató, a többi a munkás. Mindenki neki dolgozik, neki viszik, és neki adják át szellemi kincseiket. Az ők szellemei Jahvéban élnek tovább, ameddig élnek, hisz a szellem elfogy, a szellem (szellemiség) nem örök. A lelki-szellemi lény megfosztva szellemiségétől, visszaváltozik élettelen lélek-anyaggá, és csak akkor fog újraéledni, ha Jahve ismét beoltja szellemiséggel, és újra leküldi a Földre munkálkodni.

 

Rm.11,23

"Sőt azok is, ha meg nem maradnak a hitetlenségben, beoltatnak; mert az Isten ismét beolthatja őket."

 

A Jézus bolygóján is elfogy a lényeknek a szellemiségük, de ők újra lejönnek kollektívan a Földre, és újra gyűjtenek maguknak.

 

Hogy a Földön magadnak dolgoztál, vagy másnak, az a végén dől el, és a döntést magad hozod meg, nem kényszeríthet rá senki.

 

Jn.5,22

"Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta"

 

A Fiú ebben az esetben a lélek.

 

Ez nem úgy történik, hogy egyszerűen csak valamire igent mondunk, valamire nemet – ez a kialakított szellemiségünktől függ. A lelkünk szellemiségétől. A szellemiség energia, amely, mint a mágnes, vagy vonzza egymást, vagy taszítja. Ezért olyan fontos, hogy milyenné válunk a földi életeink során. Számunkra ez létfontosságú. A szellemi világunkat határozza meg.