Mária és a gyerekek

Kezdet és folytatás

Kapcsolat

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AZ ISZLÁM

 

Az iszlámot Róma (a Vatikán) hozta létre – az a meglepő, hogy kikből. Egy kicsit messziről indulok el:

 

Nemrég olvastam a Facebookon, hogy tévesen keresünk a magyaroknak egy közös őst, mikor a magyarság hét törzs szövetségéből jött létre.

 

 

Bizonyára volt valami közös az őseinkben, de törzsenként mégis csak volt köztünk különbség is. Abban az időben az egyik vezér, király, Nimród volt.

 

Őseink vallása a Napvallás volt (a Sumér Királyságban), ami lassan átalakult Holdvallássá – az űrből jött lények, ha tovább tartózkodtak a Földön, leesett a rezgésszintjük, már nem tudtak visszamenni a bolygójukra, itt rekedtek. A Holdon volt a bázisuk, onnan jártak le a Földre.

 

A Sumér királyságban „egy nyelvet beszéltek” az emberek, egészen az Özönvízig, és egy kis ideig még az Özönvíz után is. Ez azt jelenti, hogy békés szövetségben éltek egymással.

 

Ez a szövetség nem tetszett az egyik bolygó (Nibiru), urának leküldte az egyik fiát, Enlilt (a későbbi Jehovát), aki kiprovokálta a Sumér királysággal az atomháborút. Ekkor lépett színre Nimród, ő vezette a harcokat. A többi törzs békésen szerette volna rendezni a dolgot Enlillel – Nimród volt az, aki ennek nem látta értelmét. Igaza is volt ebben Nimródnak, egyébként meg ő harcos, sőt, fanatikus természetű is volt.

 

„Nagy vadász az Úr előtt” – írja a biblia.

 

Enlil nem tudta teljességében megsemmisíteni a fejlett Sumér Kultúrát, de „összezavarta az emberek nyelvét” – a Sumér Egység nemzeti államokra esett szét.

 

A biblia szerint a Föld (és a Hold is) ma is a „Sátáné” – azaz nem az Enlilé, de a vallásokkal annyira átformálták, hogy így már rá sem lehet ismerni a valamikori Nap/Holdvallásra – illetve csak nyomokban itt-ott az Újszövetségben, ha jól tudjuk azt értelmezni.

 

A későbbiekben Nimród népe a sivatagos Arab félszigeten tengette életét, elszegényedve, leépülve.

 

A valamikori Kánaánban – a mai Izráelben éltek a Nap/Hold vallás egyes népei, mint őslakosok. Jeruzsálemet ekkor Szent Sólyomnak hívták, Urusólyomnak, vagy Hieresolymának. A várost Róma is, a zsidók is, el akarták foglalni, és ki akarták űzni az őslakosokat, de nem sikerült nekik.

 

Ekkor jött a római ötlet – csellel megszerezték és beszervezték Nimród népét, a harcias, fanatikus népet, megalakult az iszlám-muszlim vallás, még a Holdvallás jelképét is kisajátították, a holdat és a csillagot.

 

Így már sikerült kiűzniük az őslakosokat, és megosztoztak a területen.

 

Az iszlámságból-muzulmánjából meg az lett, ami lett. A Nimród népéből, utódaiból.

 

&

 

Mi a különbség a muszlim és a muzulmán között? Melyik a helyes?

Az ISZLÁM szó az Istennek való önkéntes odaadást, törvényeinek való engedelmességet jelent. Aki ezt megteszi, az a MUSZLIM (arab szó).)